Talep Gönder, Ekstra İndirim Yakala!

Akdeniz Bölgesi’nin en güzel illerinden biri olan Muğla’nın ilçelerinden biri olan Dalaman, doğal ve tarihi güzellikleri ile hem yerli hem de yabancı turistlere ev sahipliği yapan eşsiz bir turistik yerdir. Akdeniz Bölgesi ile Ege Bölgesi arasındaki geçiş noktasında yer alması açısından büyük önem taşıyan Dalaman, son yıllarda sayısı giderek artan gece mekanları ile de ön plana çıkmaktadır.

Dalaman, diğer turistik yerlerin aksine bünyesinde gece kulübü bulundurmamaktadır. Dalaman gece hayatında genellikle keyifli akşam yemeklerinin yenebileceği son derece şık ve nezih restoranlar bulunmaktadır. Bu nedenle Dalaman misafirleri, Dalaman’da yer alan gece mekanlarında çocukları ile birlikte harika anlar geçirebilmektedirler. Restoran konseptinde hizmet veren mekanlar 22.00 sonrasında bar konseptine dönüştürülmekte ve kaliteli müzikler ile Dalaman misafirlerinin doyasıya eğlenmeleri sağlanmaktadır. 

Corner Lounge

Dalaman’ın en popüler gece mekanlarından biri olan Corner Lounge, misafirlerine hem alkollü hem alkolsüz içecek seçenekleri sunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkan mekanda çeşitli yiyecekler ve atıştırma tabakları da Dalaman misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Ayrıca misafirlerine çok çeşitli ürünlerden oluşturulan kahvaltı seçenekleri ile nargile çeşitlerini de sunan Corner Lounge haftanın tüm günleri 08.00 ile 00.00 saatleri arasında açıktır.

İletişim: 0543 612 84 44

Adres: Merkez, 48770 Dalaman/Muğla

Deli Divane Meyhane

Dalaman’ın en popüler eğlence mekanları arasında yer alan Deli Divane Meyhane, Dalaman misafirlerine doyasıya eğlencenin kapılarını aralamaktadır. Deli Divane Meyhane’de haftanın belirli günlerinde gerçekleştirilen fasıl, Dalaman misafirleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Hem alkollü hem alkolsüz içecek seçeneklerinin yer aldığı Deli Divane Meyhane’nin geniş menüsünde ön plana çıkan lezzetler mezeler ve balık çeşitleri bulunmaktadır. Son derece başarılı sanatçılar tarafından yapılan fasıllar ise Dalaman vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır. Deli Divane Meyhane, Dalaman misafirleri tarafından 09.00 ile 01.00 saatleri arasında tercih edilebilmektedir. Haftanın tüm günleri açıktır. 

İletişim: 0532 340 43 13

Adres: Ege, Kenan Evren Bulvarı, No:53 A, 48770 Dalaman/Muğla

Sığla Restaurant

Güler yüzlü ve sıcak kanlı çalışanları ile ön plana çıkan Sığla Restaurant son derece geniş menüsü ile hizmet vermektedir. Mekanın geniş menüsünde öne çıkan lezzetler arasında sebze yemekleri ve et çeşitleri yer almaktadır. Son derece geniş ve ferah bahçesi bulunduğu için özellikle çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunan Sığla Restaurant, haftanın tüm günleri 24 saat açıktır. 

İletişim: 0542 739 59 62

Adres: Merkez Mahallesi, Cengiz Topel Cd. No.2, 48770 Dalaman/Muğla

Yelken Bistro Cafe

Dalaman’ın en meşhur eğlence mekanlarından biri olan Yelken Bistro Cafe, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz çeşitli içecek seçenekleri sunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren mekanın vazgeçilmezleri arasında ise frappeler, frozenlar, waffle çeşitleri ve kahveler bulunmaktadır. Yelken Bistro Cafe’nin tavan kısmının açılabilir olması, mekanın ortamının son derece ferah olmasını sağlamaktadır. Yelken Bistro Cafe’de en çok tercih edilen alkol çeşitleri arasında bira bulunmaktadır. İç ve dış dizaynının da oldukça beğenildiği mekan, hijyen açısından da sıklıkla tercih edilmektedir. Kaliteli müziklerin adresi olan Yelken Bistro Cafe haftanın tüm günleri 10.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Adres: Ege, Alp Sk., 48770 Dalaman/Muğla

Phuket Hookah Lounge

Phuket Hookah Lounge, Dalaman’ın en popüler gece mekanlarından biri olarak misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunmaktadır. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile hizmet veren mekanda en çok tercih edilen alkol çeşitleri arasında bira, tekila ve kokteyl çeşitleri yer almaktadır. Özellikle kalabalık arkadaş grupları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Phuket Hookah Lounge haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 12.00 ile 02.00 saatleri arasındadır. 

İletişim: (0506) 055 48 91

Adres: Sıtkı Koçman Caddesi, 35 Yeniköy, Menteşe, Muğla

Küçük Ev Park

Dalaman’ın en güzel gece mekanlarından biri olan Küçük Ev Park, büyük ve şirin bahçesiyle Dalaman misafirlerine son derece hoş bir atmosfer sunmaktadır. Küçük Ev Park’ın geniş menüsünde çok farklı yiyecek çeşitleri yer almaktadır. Özellikle dondurma çeşitleri ile ön plana çıkan Küçük Ev Park, kaliteli müzikleri ile Dalaman misafirlerinin beğenisini kazanmaktadır. Yemyeşil doğanın içinde misafirlere keyifli bir akşam geçirme olanağı sunan mekan, çocuklu aileler tarafından da tercih edilmektedir. Küçük Ev Park haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri 09.00 ile 01.00 arasındadır.

İletişim: 0546 692 20 00

Adres: Ege, Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 58, 48770 Dalaman/Muğla

Sarıgerme Paradise Restaurant Bar & Cafe

Sarıgerme Paradise Restaurant Bar & Cafe, hayvan dostu bir işletme olarak Dalaman’ın en sevilen gece mekanlarından biridir. Mekanın geniş menüsünde öne çıkan lezzetler arasında meze çeşitleri, et çeşitleri ve balık çeşitleri yer almaktadır. Samimi ve rahat ortamı sebebi ile sıklıkla tercih edilen Sarıgerme Paradise Restaurant Bar & Cafe, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek alternatifleri sunmaktadır. İlgili ve misafirperver çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Dalaman’da müdavimlerini ağırlayan Sarıgerme Paradise Restaurant Bar & Cafe kaliteli ve nezih ortamı sebebi ile özellikle yaz aylarında oldukça kalabalık olmaktadır. Sarıgerme Paradise Restaurant Bar & Cafe haftanın tüm günleri 09.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 

İletişim: 0544 544 64 48

Adres: Sarıgerme, 48602 Ortaca/Muğla

The Joker Kitchen Cafe & Bar

Dalaman’ın bar konseptinde hizmet veren en meşhur mekanlarından biri olan The Joker Kitchen Cafe & Bar, misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunmaktadır. Son derece güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmakta olan The Joker Kitchen Cafe & Bar’ın geniş menüsünde çok çeşitli yiyecek ve içecek alternatifleri bulunmaktadır. Yemek sunumlarının da Dalaman misafirleri tarafından oldukça beğenildiği mekanın kaliteli müzikleri son derece ilgi görmektedir. The Joker Kitchen Cafe & Bar’ın rengarenk kokteylleri Dalaman misafirlerinin favorileri arasında bulunmaktadır. Bunların yanı sıra çeşitli atıştırma tabakları da oldukça beğenilmektedir. Et ürünleri ile ön plana çıkan mekan, gece 22.00’den sonra bar konseptine dönüşmektedir. Oldukça nezih ve kaliteli ortamı nedeni ile Dalaman’ın en çok tercih edilen eğlence mekanlarından biridir. The Joker Kitchen Cafe & Bar haftanın tüm günleri 24 saat hizmet vermektedir. 

İletişim: 0506 483 03 03

Adres: Sarıgerme, Cumhuriyet Cd., No:60, 48600 Ortaca/Muğla

North Pub

Dalaman’ın en meşhur eğlence mekanlarından biri olan North Pub, Dalaman misafirlerine hem alkollü hem de alkolsüz içecek seçenekleri sunmaktadır. Güler yüzlü çalışanları ile ön plana çıkan North Pub’ta en çok tercih edilen içecekler bira çeşitleri ve kokteyl çeşitleri olmaktadır. Lezzetli atıştırma tabakları da oldukça beğenilen mekanın nezih ve kaliteli ortamı tercih edilme sebebi olmaktadır. North Pub haftanın tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri ise 09.00 ile 02.00 saatleri arasındadır.

İletişim: 0532 211 44 16

Adres: Merkez, 48600 Ortaca/Muğla

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü