Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!

Son dönemlerde lükslüğü ile ön plana çıkan Göcek, Fethiye’nin yoğun ilgi gören mahallerinden biridir. Koyları, doğası ve tarihi ile ön plana çıkan bir adres olup, birçok farklı güzelliği bir arada sunmaktadır. Öncelikle, koyları ile bilinen yer, tekne turlarının vazgeçilmez adresi olmaktadır. Bölgede bulunan adaların göz kamaştırıcı güzelliği ve suyunun sakinliği gelen teknelerin birkaç gün burada demirlemesine olanak tanır. Tekne turlarının mesken tutması ve birçok lüks otelin Göcek tesisleri olması, Göcek’in lüks bir yer olmasını sağlamaktadır. Teknelerle gelen misafirler için yapılan limanlarda da şık tesisler bulunmaktadır. Her iki durum, Göcek restoranları başlığının iki kategoriye ayrılmasını sağlar. Göcek’te son derece lüks restoranlar bulunabileceği gibi, yöre halkı tarafından işletilen küçük ve samimi restoranlar da bulunmaktadır.

Balık ve et üzerine kurulu olan restoranların bir kısmı bar, bir kısmı ise meyhane konseptine sahiptir. Restoranlardaki bu çeşitlilik, Göcek gece hayatının da canlı kalmasını sağlamaktadır. Baş başa özel bir akşam geçirmek isteyenler için eğlence seçenekleri bulunurken, dans edip eğlenmek isteyen kişiler için de seçenekler bulunmaktadır. Göcek restoranları, genellikle günün her saati hizmet veriyor olup, keyifli kahvaltılara da ev sahipliği yapmaktadır. Göcek’te kahvaltı edilecek yerler arayan kişiler, bu restoran adları ile karşılaşabilmektedir. Genellikle restoranlar serpme kahvaltı modeline sahiptir. Ailecek veya arkadaş ortamıyla rahatlıkla gidilebilecek restoranları Göcek’in her yerinde kolayca bulmak mümkündür. Güne güzel bir başlangıç için, doyurucu ve lezzetli kahvaltı olmazsa olmazdır. Ardından dileyenler, denizle iç içe bir gün geçirirken yine bu restoranlarda hafif yemekler tüketebilir. Son olarak, tatili taçlandıran akşam yemekleri ve eğlencelerine sıra gelir. Tüm bu etkinlikler için Göcek, her zevke uygun seçeneğin bulunduğu bir adres olacaktır.

Q. Lounge At D-Resort

Göcek restoranlarına lüks bir adresle başlamak gerekirse, ilk sırada Q. Lounge At D-Resort yer almaktadır. D- Resort içerisinde yer alan restoran, şık ambiyansı, son derece ilgili hizmeti ile gelenlere unutulmaz bir gece yaşatmaktadır. Asya mutfağı ile ön plana çıkan bir mekandır. Özellikle, sushi sevenler için kesinlikle gidilmesi gereken adreslerden biridir. Denize tepeden bakan konumu, fonda çalan hoş müzikleri ile hem sakin hem de eğlenceli bir akşam geçirme imkanı sunar. Gün batımına doğru gidildiğinde güzel bir manzara ile karşılaşılmaktadır. Restorana gidilmeden öncesinde rezervasyon yapılması önerilmektedir.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi | 48300, Göcek, Türkiye

Telefon: 0252 661 09 00

Lotis Kitchen

Göcek kordonunda konumlanan mekan, hem şıklığı hem de ulaşım rahatlığı ile Göcek’in en çok tercih edilen mekanlarından biridir. Keyifli bir deniz manzarası olan mekan, günün her saati için çeşitli yemek seçenekleri sunuyor. Akşam yemeklerinde özellikle et ve balık seçenekleri ile ön plana çıkıyor. Lotis, şık bir meyhane eğlencesi arayışında olan kişilerin isteklerini rahatça karşılayan bir adres oluyor. Mekan şarapları ile de ön plana çıkıyor. Her bir yemeği son derece lezzetli olan mekan, yazın her daim dolu olup, gelenlerin bir kez daha geldiği bir adrestir. Bundan dolayı akşam yemekleri için gidilmesi halinde rezervasyon yapılması önerilmektedir.

Adres: Göcek Mahallesi, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0533 249 48 08

Daidala Restaurant

Sıra, tüm Göcek tarafından bilinen son derece lüks bir mekanda. Rixos Premium oteli içerisinde yer alan Daidala, özel lezzetlere sahiptir. Özellikle, sütte çupra yemeği ile adından birçok yerde söz ettirmeyi başarmıştır. Vejetaryenler, için özel bir menüsü de bulunmaktadır. Her zevke ve damak tadına uygun yemek seçeneklerine menüsünde yer vermeye son derece özen göstermektedir. Daidala, limana karşı olan manzarası, çimler üzerine konulan ahşap platform üzerinde konumlanan masaları ile son derece şık bir ambiyansa sahiptir. Özellikle, romantik akşam yemekleri için tercih edilebilecek bir adrestir.

Adres: Göcek Mah. Sahil Yolu Cad. | Rixos Premium Göcek, Göcek, Türkiye

Telefon: 0252 645 32 00

Güverte Restaurant

Güverte Restaurant, Göcek sahilinde bulunan sevilen mekanlardan biridir. İskele üzerine yerleştirilen masaları ile denize sıfır konumda bir akşam yemeği keyfi sunmaktadır. Günün her saati için yemek seçeneği sunar. Özellikle, akşam yemeği saatlerinde dolup taşan bir mekandır. Izgara yemekleri ile ön plana çıkmaktadır. Menüsünde klasik lezzetlere bolca yer vermektedir. Dost meclisleri için uygun bir adres olduğu kadar romantik bir ambiyans arayışında olan kişiler için de uygundur. Denizin üzerine vuran ışıklandırması ile hoş bir ambiyansa sahip bir restorandır.

Adres: Göcek Mahallesi, Turgut Özal Cad., 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: (0252) 645 17 25

Mercan Pizza

Hızlıca bir yemek yiyip akşam eğlencesine odaklanmak isteyenler için Mercan Pizza akıllara gelmektedir. Göcek merkezde konumlanan Mercan Pizza, odun ateşinde pişen lezzetli pizzaları ile hızlı ve lezzetli bir akşam yemeği sunmaktadır. Birçok farklı pizza çeşidine menüsünde yer veren mekan, pizza da oldukça iddialıdır. Günün her saatinde yoğun adreslerden biridir. Pizza boyutları ve fiyatları, fiyat performansını son derece yüksek tutmaktadır. Özellikle, çocuklu ailelerin sevdiği bir yerdir. Kahvaltı seçenekleri de bulunan mekan, güler yüze her zaman önem vermektedir.

Adres: Cumhuriyet Mah. (Göcek Köyü), Begonvil Sokak 5/1, 48310 Göcek Fethiye/Fethiye/Muğla

Telefon: 0543 143 17 15

Dim Elit Restaurant

Gideceği adreste uzunca vakit geçirmek isteyenler için tavsiyelere geri dönüldüğünde, sırada Dim Elit Restoran yer alıyor. Denize sıfır konumu ile yine son derece sevilen bir restoran olan Dim Elit, günün her öğünü için seçenekler sunmaktadır. Samimi bir mekan olması genellikle bölgenin yerlileri tarafından sevilen bir adres olmasını sağlamaktadır. Sohbet eşliğinde keyifli bir yemek yemek isteyenler için önerilen bir adrestir. Yazın genellikle tüm masaları doludur. Gün batımına doğru gelinmesi ve manzarasının tadının çıkarılması önerilmektedir.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi | Dim Elit Otel, Sahil Yolu No: 66, Göcek 48310, Türkiye

Telefon: 0 252 645 16 70

Kapi Restaurant

Göcek’te denize sıfır restoran sayısı son derece fazladır. Bu restoranlardan biri de Kapi’dir. Ancak Kapi diğer restoranlardan biraz daha farklıdır. Öyle ki, Göcek Adası üzerinde bulunan restorana sadece tekneler ile ulaşım sağlanmaktadır. Bu durum mekanın, özellikle adanın koyuna teknesini demirleyenler tarafından dolmasını sağlamaktadır. Deniz ürünleriyle meşhur olan bir yer olması balık severlerden tam puan toplamasını sağlıyor. Düğün ve nişan gibi özel etkinlikler için kiralanan bir yer olması ise bazı dönemlerde adanın şenlik alanına dönmesine olanak tanıyor.

Adres: Göcek Adası, Göcek, Fethiye, Muğla

Telefon: 0536 499 83 72

People’s Restaurant

Rixos Premium içerisinde yer alan bir diğer restoran olan People’s, yine lüks restoranlar kategorisinde yer alan mekanlardan biridir. Daidala gibi yine mükemmel bir manzaraya sahiptir. People’s’ın et yemekleri ile ön plana çıktığı söylenebilir. Özellikle, dana madalyon menünün en çok tercih edilen yemeği olmaktadır. Özel şeflerle çalışan Rixos, restoranlarına büyük bir özen göstermektedir. Şık ambiyansı, güler yüzlü hizmeti ile farklı bir akşam geçirme imkanı sunmaktadır. Mekanın fiyatlarının yüksek olduğu bilinmelidir. Gelinmeden öncesinde ise mutlaka ki rezervasyon yapılması gerekmektedir.

Adres: Göcek Mahallesi, Sahil Yolu Caddesi | Rixos Premium Göcek, Göcek 48310, Türkiye

Telefon: 0 252 645 32 00

The Breeze

Şık, nezih bir mekan olan The Breeze, gün batımlarını izlemek için gidilmesi gereken asıl adrestir. D- Resort içerisinde yer alan mekan oldukça lüks ve şıktır. Beyazın egemen olduğu tasarımı, zengin menüsü ile gelenleri hayran bırakan adreslerdendir. Ege mutfağı ile ön plana çıkan mekan, ürünlerin tazeliğine son derece önem vermektedir. A’dan z’ye müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Krallar ve kraliçeler gibi ağırlanacağınız bu yerin, fiyatlarının yüksek olduğu bilinmelidir. Ancak gelen herkes fiyatlarının aldıkları sunuma ve lezzete değdiğini söylemektedir.

Adres: Cumhuriyet Mah. D-Resort Göcek No: 15, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: (0252) 661 09 00

B Cuisine

Güzel bir manzaraya sahip, lükslükten ziyade sadeliğin ön planda tutulduğu bir adres arayanlar için B Cuisine doğru adres olmaktadır. Şarapları ile ön plana çıkan bir adrestir. Menüsüne balık hakim olan bir mekan olup et seçenekleri de bulunmaktadır. Öyle ki mekan, asıl olarak kırmızı şarapları ile bilinmektedir. Gün içerisinde kahve içmek için de uğranılabilecek bir adrestir. Diğer mekanlara kıyasla fiyatları son derece makuldür. Kolay ulaşılabilir konumu ile sıklıkla tercih edilen bir yer olan B Cuisine, Göcek Marina’nın yanında bulunmaktadır.

Adres: Göcek Mahallesi, D Marin, Camtaş Caddesi, 48313 Fethiye/Muğla

Telefon: 0535 473 79 77

Club Nen

Hem denize sıfır hem de havuz kenarında bulunan masaları ile şık bir dizayna sahip olan Club Nen, Göcek Marina’da bulunmaktadır. Diğer mekanlara göre daha uygun fiyatlara sahip olması sebebiyle günün hemen hemen her saati doludur. Zengin menüsü ile birçok damak tadına uygun yemek bulmak mümkündür. Düğün ve nişan gibi özel etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır. Etkinlik günleri haricinde genellikle sakinliğin ve huzurun bulunduğu bir adrestir. Güler yüzlü hizmeti ve hızlı servisi ile gelenlerden tam puan toplamaktadır.

Adres: Göcek Mah. Sahil Cad. 54/3, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: (0252) 645 11 88

Caesar-Et Lounge

Göcek çarşısı içerisinde yer alan mekan, et severlerin favori noktalarından biridir. Diğer et restoranlarına göre daha uygun fiyatlı olması mekanın tercih edilirliğini arttırmaktadır. Yumuşacık, sulu etleri ile doyurucu bir yemek yeme imkanı sunar. Kahvaltı da dahil olmak üzere günün her öğününe özel yemeklere menüsünde yer vermektedir. Ailecek veya arkadaşlarla gidilebilecek Caesar-Et Lounge, ana yemek olarak sadece et değil dünya mutfağına ait lezzetlere de menüsünde yer vermektedir.

Adres: Çarşı Yolu Cad. No:14/A Göcek Mahallesi, Göcek

Telefon: 0 537 259 32 77

Mezegi

Yunan mutfağının özel lezzetlerini Göcek ile buluşturan Mezegi, mezeye düşkün kişilerin mutlaka gitmesi gereken bir adrestir. Oldukça fazla meze çeşidinin bir arada bulunduğu mekanda, yeni ve özel lezzetlere ulaşmak mümkündür. Günün her öğünü için servis yapmakta olsa da genellikle akşam yemekleri için tercih edilmektedir. Modern meyhane kültürünü anımsatan ambiyansı ile genç arkadaş grupları tarafından son derece sevilen bir adrestir. Yazın yoğun ilgi gördüğünden gidilmeden öncesinde rezervasyon yapılması önerilmektedir.

Adres: Göcek, Turgut Özal Cad. No:13 D:C1, 48300 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 538 484 63 93

Delmarinn Cafe & Bar

Denize sıfırın da ötesinde ayaklarınız denizin içerisindeyken yemek yiyebileceğiniz bir adreste sıra. Delmarinn, kumlar üzerinde yer alan masaları ile unutulmaz akşam yemeklerine ev sahipliği yapmaktadır. Mezeleri ve balıkları ile sevilen bir adrestir. Romantik akşam yemekleri için tercih edilmektedir. Denizin serinliğini yemek yerken de hissedilmesini sağlaması mekanın diğer mekanlardan daha farklı olmasını sağlamaktadır. Gün batımından itibaren tüm gece boyunca keyifli bir akşam yemeği için önerilen adreslerdendir.

Adres: Cumhuriyet Mah. Sahil Yolu Cad. Göcek – Fethiye, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon:(0252) 645 21 81

Asparagas Meyhane

Tam anlamıyla bir meyhane eğlencesi isteyenler için Asparagas Meyhane, Göcek’in tek seçeneği olmaktadır. Belirli akşamlarda canlı müzik performansı bulunduran mekan için rezervasyon gereklidir. Salaş bir meyhane kültürüne ev sahipliği yapması meyhaneye samimi bir ortam kazandırmaktadır. Mezelerinden ara sıcaklarına, etlerden balıklara lezzetli yemek sunumları yapmaktadır. Fiyat performansının da iyi olması mekanın her daim dolu olmasını sağlamaktadır. Asparagas, farklı bir adres arayanlar için önerilen bir adrestir.

Adres: Adres: Göcek, Çarşı yolu Cad. No 63/j, 48310 Fethiye/Muğla

Telefon: 0 532 421 97 09

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü