Talep Gönder, Ekstra İndirim Yakala!

Marmara Denizi kenarında yer alan Yalova, Marmara Bölgesi’nin en güzel illerinden biridir. Hem doğal hem de tarihi birçok güzelliği bünyesinde bulunduran Yalova, kahvaltı fırsatları bakımından oldukça zengindir. Yalova en iyi kahvaltı mekanlarına sahip olması ile her yıl hem yerli hem de yabancı çok sayıda turisti ağırlamaktadır. Özellikle son yıllarda birçok kahvaltı mekanının açılması Yalova ziyaretçilerinin “Yalova’da kahvaltı nerede yapılır?” sorusuna yanıt aramalarına sebep olmuştur.

Yalova açık büfe kahvaltı seçenekleri ile Yalova ziyaretçilerinin gözdesi durumundadır. En çok tercih edilen Yalova kahvaltı yerleri arasında Saman Köyiçi, 4 Moon Events, Tike Restaurant, Serender Kahvaltı Evi, Jineps Cafe & Restaurant, Safransisco Bahçe Kahvaltı, Villaggio Cafe & Restaurant ve Gökkuşağı Kahvaltı Yeri bulunmaktadır. Son derece taze ve organik ürünlerin misafirlere sunulduğu kahvaltı tavsiyeleri ve Yalova kahvaltı fiyatları ile ilgili daha ayrıntılı bilgi mekanların iletişim numaralarından alınabilmektedir.  

Saman Köyiçi

Yalova’nın en güzel kahvaltı mekanlarından biri olan Saman Köyiçi, güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile Yalova misafirlerinin tercih sebebidir. Son derece kaliteli ve güzel bir kahvaltı mekanı olan Saman Köyiçi, yemyeşil ağaçların çevrelediği güzel bahçesinde misafirlerini ağırlamaktadır. Yalova misafirleri ister iç mekanda ister bahçe kısmında oturabilmektedir. Mekan, misafirlerine serpme kahvaltı imkanı sunmaktadır. Özellikle peynir çeşitleri ile reçel çeşitlerinin beğenildiği Saman Köyiçi, geniş bir bahçeye sahip olması nedeni ile çocuklu ailelerin tercih sebebi olmaktadır. Müthiş bir dizayna sahip olan mekanın atmosferi Yalova misafirlerinin ilgisini çekmektedir. Saman Köyiçi çarşamba günleri kapalı olmakla birlikte haftanın diğer tüm günleri misafirlerine hizmet vermektedir. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 02.00 arasındadır. 

İletişim: 0539 390 04 48

Adres: Samanlı Köyü, Termal Yolu, 4.km, 77200 Yalova

4 Moon Events

Yalova’nın en çok beğenilen kahvaltı mekanları arasında bulunan 4 Moon Events, misafirlerine serpme kahvaltı menüsü sunmaktadır. Serpme kahvaltı menüsünde oldukça fazla ürün çeşidi bulunmaktadır. Çalışanlarının son derece ilgili ve güler yüzlü olduğu mekanda en sevilen ürünler arasında peynir çeşitleri ve kahvaltılık soslar bulunmaktadır. Son derece nezih ve kaliteli bir ortamının olması sebebi ile Yalova’nın en çok tercih edilen kahvaltı mekanları arasında bulunmaktadır. İç ve dış dizaynı ile ön plana çıkan mekanın  çalışma saatleri 08.00 ile 01.00 arasındadır. Çarşamba günleri kapalı olan mekan haftanın diğer tüm günleri açıktır.

İletişim: 0552 540 04 44

Adres: Merkez Merkez, Yalova Termal Yolu, No:61 , 7202 Samanlı/Merkez/Yalova

Tike Restaurant

İstanbul’un nezih semtlerinde de şubelerinin yer aldığı Tike Restaurant, 1998 yılından beri hizmet vermektedir. Yalova’nın deniz kenarında eşsiz bir manzaraya sahip olan kahvaltı mekanı birçok kahvaltı seçeneği ile ön plana çıkmaktadır. Marinada denize sıfır konumda bulunan Tike Restaurant, misafirlerine son derece çeşitli ürünlerden oluşturulan serpme kahvaltı menüsü sunmaktadır. Serpme kahvaltı menüsünde sigara böreği, pişi, reçel çeşitleri, peynir çeşitleri, salam, sucuk, zeytin çeşitleri, ceviz, bal, kaymak ve kahvaltılık soslar bulunmaktadır. Yalova’nın eşsiz manzarasına karşı keyifli bir kahvaltı deneyimlemek isteyen kişilerin tercihi olan mekan çarşamba günleri kapalı olup, haftanın diğer tüm günleri açıktır. Mekanın çalışma saatleri 11.0 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0226) 814 66 33

Adres: Setur Marina Yalı Caddesi 45, D:9, 77200 Merkez/Yalova

Serender Kahvaltı Evi

Çalışanlarının son derece güler yüzlü ve ilgili olduğu Serender Kahvaltı Evi, misafirlerine serpme kahvaltı imkanı sunmaktadır. Geniş kahvaltı ürünlerinin yer aldığı serpme kahvaltı menüsünde ziyaretçiler tarafından en çok beğenilen ürünler yumurta çeşitleri ile mıhlama olmaktadır. Reçel çeşitleri ile de ön plana çıkan Serender Kahvaltı, kaliteli ortamı sebebi ile özellikle çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Serender Kahvaltı Evi çarşamba günleri dışında haftanın diğer tüm günleri misafirlerine keyifli bir kahvaltı deneyimi imkanı sunmaktadır. Çalışma saatleri ise 08.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: 0535 701 56 75

Adres: Sultaniye Mahallesi, Bayrak Caddesi, Al-Sakkar Camii Yanı, 77600 Çiftlikköy/Yalova

Jineps Cafe & Restaurant

Yalova’nın vazgeçilmez kahvaltı mekanlarından biri olan Jineps Cafe & Restaurant misafirlerine geniş kahvaltı seçenekleri sunmaktadır. Mekanın serpme kahvaltı seçeneğinde peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, bal, kaymak, sigara böreği, zeytin çeşitleri, portakal dilimleri ve yeşillikler bulunmaktadır. Son derece taze ürünler ile hazırlanan serpme kahvaltısı Yalova misafirleri tarafından ilgi görmektedir. Misafirlerine keyifi bir kahvaltı keyfi sunan Jineps Cafe & Restaurant çarşamba günleri kapalı olmakla birlikte haftanın diğer tüm günleri açıktır. Mekanın çalışma saatleri 09.00 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: (0226) 812 36 36

Adres: Bahçelievler, Gazi Paşa Cd. Yalova Apt. No:47/A, 77200 Yalova Merkez/Yalova

Safransisco Bahçe Kahvaltı

Yalova’da kuş cıvıltıları eşliğinde keyifli bir kahvaltı keyfi ile güne başlamak isteyen kişilerin favori mekanı olan Safransisco Bahçe Kahvaltı, misafirlerine çeşitli kahvaltı alternatifleri sunmaktadır. Çok çeşitli taze ürünler ile hazırlanan serpme kahvaltısında ön plana çıkan lezzetler arasında bal, kaymak, reçel çeşitleri ve peynir çeşitleri yer almaktadır. Misafirlerine açık havada yemyeşil ağaçların gölgesinde eşsiz bir kahvaltı deneyimi yaşatan mekan güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Son derece ferah bir ortamının olması sebebi ile çocuklu aileler tarafından da sıklıkla tercih edilen mekan çarşamba günü dışında haftanın tüm günleri hizmet vermektedir. Çalışma saatleri 07.30 ile 00.00 arasındadır.

İletişim: 0536 255 15 71

Adres: Yeşiltepe 2. Cadde No:25, 77100 Safran/Merkez/Yalova

Villaggio Cafe & Restaurant

Yalova’nın favori kahvaltı mekanlarından biri olan Villagio Cafe & Restaurant serpme kahvaltı menüsü ile ön plana çıkmaktadır. Mekanın serpme kahvaltı menüsünde peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, bal ve kaymak misafirlerin beğenisini kazanmaktadır. Misafirlerine yemyeşil meyve ağaçlarının bulunduğu geniş bahçesinde hizmet veren Villaggio Cafe & Restaurant son derece ilgili ve sıcak kanlı çalışanları ile Yalova ziyaretçilerinin uğrak kahvaltı mekanlarından biridir. 

İletişim: 0542 290 23 80

Adres: Bağlarbaşı, Vatan Cd. No: 165, 77000 Merkez/Yalova

Gökkuşağı Kahvaltı Yeri

Misafirlerine doğa ile içiçe bir kahvaltı keyfi sunan Gökkuşağı Kahvaltı Evi, Yalova’nın en favori kahvaltı mekanları arasında yer almaktadır. Son derece sıcak kanlı çalışanları ile ön plana çıkmaktadır. Taze ürünler ile oluşturulan kahvaltı menüsü Yalova ziyaretçilerinin beğenisini kazanmaktadır. İşletmenin bahçe kısmında çocuklar için çocuk oyun alanı da bulunmaktadır. Çocuklu aileler için son derece ideal olan Gökkuşağı Kahvaltı Yeri, harika deniz manzarası ile güne keyifli bir başlangıç yapılmasına imkan vermektedir. Mekanın serpme kahvaltı menüsünde ev yapımı reçeller, menemen, zeytin çeşitleri, sigara böreği, peynir çeşitleri, acuka, pişi, meyve kuruları, bal, kaymak, simit, füme hindi jambon ve portakal suyu bulunmaktadır. Çarşamba günleri kapalı olan Gökkuşağı Kahvaltı Yeri haftanın diğer tüm günleri açıktır. Çalışma saatleri 08.00 ile 22.00 arasındadır.

İletişim: 0532 345 06 29

Adres: 77200 Safran/Yalova Merkez/Yalova

 

En Son Eklenen İçerikler
Tümünü göster Tümü