Antalya'nın nefes kesen doğasında, Kaş'ın incisi Kalkan'da bulunan Villa Anason-4, sizleri eşsiz bir tatil deneyimine davet ediyor. Muhafazakar villa bahçesi ve korunaklı havuzu ile size özel bir atmosfer sunan bu villa, özel havuzu, jakuzisi ve ısıtmalı havuzu ile konforunuzu ön planda tutuyor.
2 odası ve 4 kişilik konaklama kapasitesi ile geniş bir aile veya arkadaş grubu için ideal bir seçenek sunar. Her iki odada da ebeveyn banyosu bulunmakta olup, çift kişilik yatak, televizyon, jakuzi gibi lüks detaylarla donatılmıştır. Villa çevresinde bulunan muhafazakar yapısı, doğa içerisindeki konumu ve şehir merkezine yakınlığı ile dikkat çekiyor.
Size sadece konforlu bir konaklama değil, aynı zamanda tatilinizi daha keyifli hale getirecek birçok olanak sunar. Masa tenisi, mangal/barbekü alanı, internet erişimi gibi olanaklarla tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Villa içerisinde bulunan tam donanımlı mutfak ile kendi yemeklerinizi hazırlayabilir ve evinizdeki rahatlığı tatilde de yaşayabilirsiniz.
Antalya'nın muhteşem plajlarına ve tarihi mekanlarına yakınlığı ile dikkat çeker. Gerenlik Plajı, Kalkan Halk Plajı ve Kaputaş Plajı gibi ünlü plajlara sadece birkaç kilometre uzaklıkta bulunması, deniz ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir konaklama noktası haline getirir. Sidyma Antik Kenti, Patara Antik Kenti gibi tarihi yerleri ziyaret ederek, bölgenin kültürel mirasını keşfedebilirsiniz.
Havuz Ölçüleri : En: 4m Boy: 10m Derinlik: 1,50m
Kapalı Havuz Ölçüleri : En: 3,5m Boy: 4m Derinlik: 1,40m
NOT: Havuz ısıtması kullanacak misafirlerimiz günlük 750TL ekstra ücretle havuz ısıtması kullanabilmektedirler. Havuz ısısının ideal ısıya ulaşması için, ısıtmalı havuzu kullanacak misafirlerimizin, tatil süresinden 3 gün önce bilgi vermeleri gerekmektedir.
NOT: Villamıza kalan son 150 m. yol, bozuk beton yol olup, dik yokuş şeklindedir.