Çağrı merkezimiz 22:00’a kadar açık!
Sonuçları Filtrele
1573 adet villa listelendi.
4,6

Villa Şerbet

Antalya/Kaş/Kalkan
2 oda
4 kişi
2 banyo
Villa2024 Fırsat VillalarıDeniz ManzaralıŞömineBalayı VillasıDoğa İçerisinde
4,6
7.839TL
günlük fiyat
İncele
4,6

Villa Altos-2

Antalya/Kaş/Kalkan
2 oda
4 kişi
2 banyo
Muhafazakar VillaÖzel HavuzluVillaYılbaşı Villası2024 Fırsat VillalarıDeniz Manzaralı
4,6
2.122TL
günlük fiyat
İncele
5,0
17 yorum

Villa Zeytin

Antalya/Kaş/Kalkan/Kördere
3 oda
6 kişi
3 banyo
Muhafazakar VillaÖzel HavuzluVillaJakuzi2024 Fırsat VillalarıDeniz Manzaralı
5,0
17 yorum
5.657TL
günlük fiyat
İncele
4,2

Villa Maun

Sakarya/Sapanca/Köyler/Yanık
5 oda
10 kişi
4 banyo
Muhafazakar VillaEngelliye UygunÖzel HavuzluVilla2024 Fırsat VillalarıŞömine
4,2
26.561TL
günlük fiyat
İncele
5,0

Villa Vanilya-3

Sakarya/Sapanca/Kırkpınar
4 oda
7 kişi
4 banyo
Engelliye UygunÖzel HavuzluVillaYılbaşı Villası2024 Fırsat VillalarıDoğa İçerisinde
5,0
3.713TL
günlük fiyat
İncele
4,6

Villa Perikızı

Muğla/Ortaca/Dalyan
4 oda
8 kişi
4 banyo
Özel HavuzluVilla2024 Fırsat VillalarıÇocuk HavuzuGeniş HavuzDoğa İçerisinde
4,6
6.037TL
günlük fiyat
İncele

Bungalov Kutlu-2

Sakarya/Sapanca
2 oda
4 kişi
2 banyo
Muhafazakar VillaÖzel HavuzluBungalovKonaklama Jakuzi2024 Fırsat Villaları
7.244TL
günlük fiyat
İncele

Bungalov Tion-2

Sakarya/Sapanca/Kırkpınar/Hasanpaşa
2 oda
4 kişi
1 banyo
Özel HavuzluBungalovJakuziKahvaltı DahilYılbaşı Villası2024 Fırsat Villaları
12.074TL
günlük fiyat
İncele

Bungalov Tion-3

Sakarya/Sapanca/Kırkpınar/Hasanpaşa
1 oda
2 kişi
1 banyo
Muhafazakar VillaÖzel HavuzluBungalovJakuziKahvaltı DahilYılbaşı Villası
12.074TL
günlük fiyat
İncele

Villa Alisa

Sakarya/Sapanca/Kurtköy Fatih
2 oda
5 kişi
1 banyo
Muhafazakar VillaÖzel HavuzluBungalovJakuziKahvaltı Dahil2024 Fırsat Villaları
7.244TL
günlük fiyat
İncele

Bungalov Norden

Sakarya/Sapanca/Köyler/İlmiye
2 oda
2 kişi
1 banyo
Muhafazakar VillaÖzel HavuzluBungalovKışa UygunJakuziKahvaltı Dahil
6.037TL
günlük fiyat
İncele

Villa Poze

Antalya/Kaş/Kalkan/Kördere
3 oda
6 kişi
2 banyo
Özel HavuzluVillaJakuzi2024 Fırsat VillalarıMerkezi KonumdaBalayı Villası
6.116TL
günlük fiyat
İncele

Villa Napoleon-1

Sakarya/Sapanca/Mahmudiye
2 oda
4 kişi
2 banyo
Ortak HavuzluVillaKahvaltı DahilYılbaşı Villası2024 Fırsat VillalarıIsıtmalı Havuz
10.262TL
günlük fiyat
İncele

Villa Napoleon-2

Sakarya/Sapanca/Mahmudiye
2 oda
4 kişi
2 banyo
Ortak HavuzluVillaKonaklama Kahvaltı DahilYılbaşı Villası2024 Fırsat Villaları
10.262TL
günlük fiyat
İncele

Villa Napoleon-3

Sakarya/Sapanca
2 oda
4 kişi
2 banyo
Ortak HavuzluVillaKahvaltı DahilYılbaşı Villası2024 Fırsat VillalarıIsıtmalı Havuz
10.262TL
günlük fiyat
İncele

2024 Kiralık Villa

Villa kiralama, son yılların en çok tercih edilen tatil deneyimi olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, 2024 kiralık villanın ilgi gördüğü yıllardan olacak. Havuzlu, bahçeli, jakuzili ve doğa içinde özel bir tatil sunan 2024 villa kiralama seçenekleri, yediden yetmişe herkese hitap eden keyifli bir tatil için ön plana çıkıyor. Ailece ve arkadaşlarla, özel bir ortamda tatil yapmak isteyenler için uygun olan 2024 villa tatili, hijyen ve sosyal mesafe hassasiyetleri olanlar için de önemli. Otel, pansiyon gibi ortak kullanım alanlarında zaman geçirmektense, villanın özel havuzu ve bahçesinde zaman geçirmek tercih edilen bir deneyim.

Villa kiralama, Türkiye’nin dört bir yanında tercih edilen bir tatil konsepti. Ege ve Akdeniz başta olmak üzere, Türkiye’de birçok noktada kiralık villalar ilgi görüyor. 2024 günlük villa kiralama konusunda, denize yakın konumda bir tatil için Antalya’da Kaş ve Kalkan en çok tercih edilen yerlerden. Bununla birlikte, Ege’nin popüler tatil merkezleri içinde yer alan Fethiye, Dalaman, Bodrum ve Marmaris de villa tatilinde ilgi gören adreslerden. Sıcaklık ortalamasının yılın büyük bölümünde yüksek olduğu tatil merkezleri, harika villaları ile öne çıkıyor.

Özel bir villa tatili akla geldiğinde, bungalov konsepti de son yılların öne çıkan trendleri içinde yer alıyor. Karadeniz’in yanı sıra Sakarya’da Sapanca, bungalov evlerin yaygın olduğu yerlerden. 2024 ucuz villa arayışında bu nedenle bungalovlar ön planda. Doğa içinde özel konuma sahip olmasıyla öne çıkan tatil bungalovları, lüks olanakları ile 2024 jakuzili villa düşünenler için de ideal. Ayrıcalığı her yönüyle hissettiren bungalovlar içinde çiftler için romantik bir tatil sunan konforlu özel seçenekler, aileler için uygun geniş konaklama olanağı sunan alternatifler yer alıyor. 

Bütçe dostu bir tatil yapmak isteyenler için 2024 kiralık villa fiyatları makul seviyede olması ile öne çıkıyor. Otel ya da pansiyon gibi seçeneklerle kıyaslandığında, villalar sunulan lüks olanaklara göre fiyat olarak uygun bir çizgide yer alıyor. Özellikle kalabalık aileler ve arkadaş grupları için, geniş kapasiteye sahip villalar, otele göre ucuz tatil yapma fırsatı tanıyor. Özel havuz, bahçe, jakuzi ve şömine gibi donanımların da sunulduğu düşünüldüğünde, villa tatili en uygun tatil seçeneklerinden biri. 

Özel bir alanda tatil yapmak, herkes için harika bir deneyim sunuyor. Tatil villalarının büyük bir kısmında, korunaklı yapıya sahip özel bir bahçe bulunuyor. 2024 bahçeli villa kiralama arayışında İstanbul’da Ağva ve Şile, Sakarya’da Sapanca, Antalya’da ise Kalkan ve Kaş ön plana çıkıyor. 2024 lüks villa kiralama alternatifleri içinde bahçeli villalar her zaman bir adım önde. Bunun nedeni ise, özel havuzun yanı sıra bahçede oturma grubu, salıncak ve şezlong gibi donanımları sunan villalarda, özel bir alanda huzurlu ve sessiz bir şekilde vakit geçirme olanağının sunulması. 

Villa tatilinin en iyi yanlarından biri, kısa süreli ya da bir hafta, on gün gibi uzun süreli tatiller için uygun seçenekler barındırması. 2024 haftalık villalar, bir haftalık tatil yapmak isteyenler için ideal ortamı sunuyor. Bununla birlikte, dileyenler için 2 günlük, hafta sonu tatiline uygun villalar da mevcut. 2024 denize sıfır villalar her ne kadar yaz tatili ile özdeşleşmiş olsa da, villada konaklama deneyimi artık yılın her döneminde tercih ediliyor. 2024 kapalı havuzlu villaların da ilgi göreceği bir sene olacak. Sonbahar ve kış aylarında tatil için tercih edilebilecek kapalı ve ısıtmalı havuzlu villalar, en soğuk dönemlerde dahi keyifle tatil yapmak için düşünülebilir. 

Tatilde gözden uzakta olmak isteyenlerin tercih ettiği muhafazakar villa konsepti de, birçok bölgede ön plana çıkan bir trend. Genellikle doğa içinde, özel ve korunaklı konumda  yer alan villalarda, ailece ve arkadaş grupları ile özel ve ayrıcalıklı bir villa tatili deneyimi mümkün. 2024 muhafazakar villalara yönelik ilginin arttığı bir dönem olacak. Ultra lüks donanımların söz konusu olduğu, konforlu bir tatil için ihtiyaç duyulan her şeyin yer aldığı muhafazakar İslami villalar Kalkan ve Kaş bölgelerinde oldukça yaygın.

Balayı villaları, yeni evli çiftler için balayı tatilinde yeni seçim olarak ön plana çıkıyor. 2024 balayı villaları seçeneklerine bakıldığında, romantik ve özel, ultra lüks donanımları ile öne çıkan havuzlu, jakuzili, bahçeli ve manzaralı villalar çiftlerin tercihi oluyor. Ege ve Akdeniz manzarasına karşı havuzun tadını çıkarmak isteyenler için sonsuzluk havuzu seçeneklerinin de yer aldığı balayı villaları, unutulmaz bir balayı tatili için tercih edilebilir. 2024 deniz manzaralı villaların da bir kısmı, balayı villaları olarak ilgi görüyor. 

Tatil villalarının en önemli özelliklerinden biri, tüm beklentilere hitap eden özelliklerin sunulması. Ev konforunu, samimiyetini aratmayan tatil villalarında evcil hayvan sahipleri için uygun villalar bulunuyor. 2024 evcil hayvan kabul eden villa ilanlarına bakıldığında, kedi ve köpek sahipleri için uygun dizayn edilmiş harika villalar yer alıyor. Süper lüks donanımlara sahip villalar, geniş bahçeleri ve ideal özellikler sunan iç tasarımları ile herkese hitap ediyor.

Çocuklu aileler için villa tatili, otele göre hem konforlu hem de keyifli bir ortam sunuyor. Çocuklu ailelerin tercih edeceği villalarda öne çıkan özelliklere bakıldığında, ilk sırada çocuk havuzu yer alıyor. 2024 çocuk havuzlu villaları, çocukların keyifle ve güvenle havuza girebilmeleri adına ideal ortamı sunuyor. Çocuklar için ayrıca çocuk parkı da birçok tatil villasında mevcut. Bebek ve küçük çocuklar içinse mama sandalyesi gibi olanaklar, tatil villalarında sıkça yer alıyor.

Keyifli bir tatil için birçok kişinin tercih ettiği tatil villaları, özel bir ortamda sevdikleriyle güzel zaman geçirmek isteyenlere hitap ediyor. Geniş bahçe, özel havuz, güvenlik kamerası ve alarm sistemi, kablosuz internet ve özel otopark gibi birçok imkanın yer aldığı tatil villalarında zaman geçirmek birçok kişi için eşsiz bir deneyim yaratıyor. Günlük ve haftalık olarak kiralanabilecek, yılbaşı, bayram tatili gibi dönemlerde tercih edilebilecek villalar 2024 yılında da en popüler tatil konseptini sunuyor.

2024 Kiralık Villa Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

2024 Havuzlu Villalar

Kiralık villa seçenekleri içinde en çok aranan özelliklerin başında özel havuz geliyor. Havuzlu villa kiralama, konforlu ve keyifli bir tatil için öne çıkıyor. Villa havuzlu olsun isteyenler için, günlük ve haftalık villa fiyatları, her bütçeye hitap ediyor. 2024 havuzlu villalarda kalmak isteyenler için, birbirinden özel villa tatili alternatifleri söz konusu. Özel havuzlu villaların bir kısmı ısıtmalı ve kapalı havuz deneyimi sunarken, sadece yaz aylarında değil dört mevsim havuz keyfi sunuyor.
Villa Tenor
Villa Papatya
Villa Hera
Villa Aren
Villa Angora

2024 Günlük Kiralık Villalar

Kiralık villalar, hem haftalık hem de günübirlik villalar olarak tercih edilebiliyor. 2024 günlük kiralık villalara bakıldığında, ultra lüks donanımlara sahip havuzlu villalar ön plana çıkıyor. Özel bir alanda tatil yapmak isteyenler için müstakil kiralık havuzlu villa seçenekleri, bahçesi ve havuzunun özel kullanımı ile tercih sebebi. Özel havuzlu günlük kiralık villaların fiyat aralıkları ise her bütçeye hitap etmesi bakımından dikkat çekiyor.

2024 Bahçeli Villalar

Tatil villalarında en çok tercih edilen özellikler içinde bahçe geliyor. Günlük ve haftalık özel tatil villalarında, havuzlu ve bahçeli bir ortam kiralık villada eğlenceli, keyifli vakit geçirmek isteyenlere özel bir alan sunuyor. Korunaklı ve özel yapısı ile öne çıkan 2024 bahçeli villalarda, bahçede havuza ek olarak şezlong, salıncak, bahçe masası ve barbekü gibi donanımlar da bulunuyor.

2024'te Haftalık Villalar

Kiralık villalarda kalmak isteyenler için, birbirinden güzel havuzlu villa seçenekleri ön plana çıkıyor. Müstakil kiralık havuzlu villalar, müstakil standartlarda ayrıcalıklı bir konfor vaad ediyor. 2024’te haftalık villalarda kalmak isteyenler için, özel havuzlu günlük kiralık villalar tercih edilebilir. Yaz döneminin dışında, sonbahar ve kış aylarında günübirlik villalarda havuzun tadını çıkarmak isteyenler için kapalı ve ısıtmalı havuzlu villa seçenekleri de mevcut.

2024'te En Lüks Villalar

Yazlık lüks villa kiralama birçok kişinin tercih ettiği bir tatil konsepti. Süper lüks kiralık villada kalmak isteyenler için, birbirinden güzel havuzlu lüks villalar Kalkan, Kaş, Fethiye, Bodrum ve Çeşme gibi bölgelerde mevcut. Her şey dahil lüks villa tatili yapmak isteyenler için, 2024’te en lüks villalar tercih edilmeye devam ediyor. Ultra lüks villa kiralamada hem bahçe ve havuz gibi dış donanımlar hem de ev eşyaları, üst düzey standartlarda. Ucuz lüks villa arayanlar için, en lüks villalar içinde bütçe dostu seçenekler de yer alıyor.

2024'te En Güzel Denize Sıfır Villalar

Deniz manzaralı kiralık villa, eşsiz bir tatil deneyimi sunması ile birçok kişinin tercihi. Villa kiralamada lüks standartlar arayanlar için, 2024’te en güzel denize sıfır villalar ilgi görüyor. Deniz kenarı havuzlu villaların bir kısmı, Akdeniz ve Ege manzarasına karşı sonsuzluk havuzunun tadını çıkarmak için tercih edilebilir. Denize sıfır villalarda, birbirinden güzel plajlara kısa süre içinde ulaşım mümkün olurken, özel bir ortamda ailece ve arkadaşlarla tatil için, deniz manzaralı korunaklı ve muhafazakar villalar da tercih edilebilir.

2024 'te Korunaklı ve İslami Muhafazakar Villalar

Kiralık villalar içinde, gözden uzakta bir deneyim için muhafazakar lüks villa kiralama tercih ediliyor. 2024’te korunaklı ve İslami muhafazakar villalar ilgi görmeye devam ediyor. Muhafazakar lüks villa tatili, bir tatilden beklenen her şeyi sunması ile dikkat çekiyor. Muhafazakar havuzlu lüks villalar, harika bir özel havuzun yanı sıra, sonbahar ve kış dönemi için kapalı-ısıtmalı havuz, buna ek olarak jakuzi, süit oda, şömine ve barbekü gibi olanakları da barındırıyor.

2024'te En Çok Beğenilen Balayı Villaları

Evli çiftlerin balayı tatili için tercih ettiği 2 kişilik balayı villaları eşsiz konseptleri ile öne çıkıyor. Kaliteli bir balayı villasında tatil yapmak, otele göre uygun bütçeli olmasının yanı sıra ultra lüks konforunu da sunuyor. Havuzlu balayı villaları, unutulmaz bir tatil için tercih edilebilir. 2024’te en çok beğenilen balayı villaları, çiftlerin unutamayacağı bir balayı dönemi için ön planda. Balayı için villa kiralamada, en çok tercih edilen kiralık balayı villaları Kalkan, Kaş, Fethiye, Bodrum ve Sapanca’da bulunuyor. Bütçe dostu ve konforlu bir seçim içinse, her şey dahil ve ucuz balayı villaları tercih edilebilir.

2024'te Evin İçinde Olan Kapalı Havuzlu Villalar

Kapalı havuzlu villalar eşsiz konforu ile öne çıkan seçeneklerden. Kapalı havuzlu kiralık villada kalmak, sonbahar ve kış aylarında kaliteli bir tatil için tercih edilebilir. Kapalı havuzlu villalar en soğuk günlerde dahi havuz konforunu hissetmeyi sağlıyor. 2024’te evin içinde olan kapalı havuzlu villalar, ilgi görmeye devam edecek. Her konsepte hitap eden içinde havuz olan villalarda, kapalı havuzlu balayı villaları çiftlerin tercihi. Evin içinde havuz olan villalar, erken rezervasyon avantajı ile uygun fiyata rezerve edilebiliyor.

2024'te Jakuzili Villalar

Villa kiralamada konforlu bir deneyim akla geldiğinde, jakuzili havuzlu villa bir adım öne çıkıyor. Ayrıcalıklı bir tatil için tercih edilen jakuzili günlük villalar Antalya, Muğla ve İzmir’de çok popüler. 2024’te jakuzili villalar, konaklamada popüler trend olmayı sürdürecek. Jakuzili villa tatilinde tercih edilen deniz manzaralı jakuzili villalar içinde, yeni evli çiftler için jakuzili balayı villaları da ilgi görmeyi sürdürüyor.

2024'te Isıtmalı Havuzlu Villalar

Sonbahar ve kış döneminde havuzu ısıtmalı villalar kaliteli ve konforlu bir tatil için tercih ediliyor. Isıtma havuzlu kiralık villa seçenekleri, havuzun tadını çıkarmak isteyenler için harika. Kiralık kışlık villa olarak da geçen bu villalar, lüks kış villalarında tatil yapmak için tercih edilebilir. 2024’te ısıtmalı havuzlu villalarda kalmak isteyenler için, kış balayı villaları çiftlere hitap ederken geniş kapasiteli kış tatil villaları, geniş aileler ve arkadaş grupları için ideal.

2024'te Evcil Hayvan Kabul Eden Villalar

Evcil hayvan izinli villalar, evcil hayvan sahipleri için bir adım öne çıkıyor. Evcil hayvan dostu villalarda kalmak isteyenler için, 2024’te evcil hayvan kabul eden villalar ilgi görmekte. Köpek kabul eden villalarda ev konforunda, kaliteli ve keyifli bir tatil tercih edilebilir. Evcil hayvan kabul eden kiralık yazlık evleri keşfetmek için, villa kiralama ilanlarında evcil hayvan iznine göz atılmalı.

2024'te Deniz Manzaralı Villalar

Deniz manzaralı kiralık villalar, huzurlu ve eşsiz ortamı ile öne çıkıyor. Deniz manzaralı villa kiralamak isteyenler için, doğa içinde harika konuma sahip birçok seçenek söz konusu. 2024’te deniz manzaralı villaların bir kısmı, sonsuzluk havuzu ile konforu, lüksü en yüksek seviyeye çıkarıyor. Deniz kenarı havuzlu villalarda, Ege ve Akdeniz’in sonsuz mavisine karşı yüzmek mümkün. Denize sıfır villalar, plajlara yakın olması ile öne çıkarken, deniz manzaralı korunaklı ve muhafazakar villalar da özel ve korunaklı bir tatil için tercih edilebilir.

2024'te Çocuk Havuzlu Villalar

2024’te çocuk havuzlu villalar, çocuklu ailelerin keyifli ve güvenli bir yüzme deneyimi için tercihi. Çocuk havuzlu kiralık villalar ve su kaydıraklı havuzlu villalar, çocukların eğlenceli bir tatil geçirmesi için gerekli her şeyi sunuyor. Çocuk parkı gibi olanaklar da sunan küçük havuzlu villalar, ailelerin gönül rahatlığında tatil yapması için ön plana çıkıyor. Gözden uzakta bir tatil yapmak isteyen çocuklu aileler için, çocuk havuzlu muhafazakar villalar da tercih edilebilir.